Heidinga Ontzorgt Abonnementen

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijk wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen.

Algemeen

Naast pro-actief beheer houden wij ook jouw persoonlijk digitale dossier bij. In dit dossier worden alle relevante stukken opgeslagen die bij een aanvraag of wijziging van de hypotheek of ander financieel product zijn gebruikt. Dit komt o.a. bij aanpassing van een hypotheek zeer regelmatig van pas als bewijslast richting de bank of verzekeraar. Maar is ook handig als je zelf een document mist. Uiteraard helpen wij je aanvragen en wijzigingen, communicatie met verzekeraars en vragen over jouw hypotheek en financiële producten. Voor complexe producten zoals een hypotheek, levensverzekering, arbeidsongeschiktheids- of woonlastenverzekering ontvangen wij geen enkele beloning van de bank of verzekeraar. Het beheer van de complexe producten, het signaleren van risico's en het voorstellen van verbeteringen is opgenomen in het abonnement. Voor het afsluiten of wijzigen van een complex financieel product, brengen wij een aparte vergoeding in rekening. Geen behoefte meer aan onze dienstverlening?

Je kunt onze abonnementen dagelijks opzeggen rekening houdend met de geldende opzegtermijn.

Heidinga Ontzorgt - Particulier abonnement

Bij het Heidinga ontzorgt abonnement word je financieel volledig ontzorgd inclusief 3 jaarlijks een gesprek met financiële foto.


Dit adviesgesprek geeft je inzicht in de belangrijke scenario’s voor jou en jouw gezin en geeft ruimte voor alle financiële vragen zoals:

  • Heb ik straks wel voldoende pensioen opgebouwd?
  • Tot welke leeftijd moet ik doorwerken?
  • Is het verstandig om mijn hypotheek af te lossen?
  • Is het Nabestaandenpensioen voor mijn gezin goed geregeld en kan ik financiële tegenvallers opvangen?

Na dit adviesgesprek weet je precies waar je nu staat en welke beslissingen of acties je voor de toekomst moet maken om je doelen te bereiken.

 


ZZP abonnement voor ondernemer of ZZP’er

Met het ZZP-abonnement worden jouw privé- en zakelijke financiële producten pro-actief beheerd (excl. AOV). Dit zijn de verzekeringen voor jou en jouw gezien. Je kunt ook alle complexe financiële producten bij ons onderbrengen. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van de hypotheek, levensverzekeringen of pensioenproducten.

Heb je ook behoefte aan AOV, kijk dan eens naar ons Heidinga Ontzorgt ZZP (incl. AOV) abonnement.

 


Abonnement Heidinga Ontzorgt ZZP (incl. AOV)

Bij het Heidinga Ontzorgt ondernemer abonnement word je privé als ondernemer financieel volledig ontzorgd inclusief 3 jaarlijks een gesprek met financiële foto en het beheer van de AOV.

Dit adviesgesprek geeft je inzicht in de belangrijke scenario’s voor jou en jouw gezin en geeft ruimte voor alle financiële vragen zoals:

 

 

  • Heb ik straks wel voldoende pensioen opgebouwd?
  • Tot welke leeftijd moet ik doorwerken?
  • Wat gebeurt er als ik arbeidsongeschikt word?
  • Is het verstandig om mijn hypotheek af te lossen?
  • Is het voor mijn gezin goed geregeld bij overlijden?

Gericht advies dus over alle andere zaken die voor jou als ondernemer (extra) belangrijk zijn, inclusief toetsing of de bestaande voorzieningen aansluiten op jouw wensen.

Je weet dan precies waar je staat en welke beslissingen je moet nemen voor de toekomst om je doelen te bereiken.


MKB-abonnement op maat voor jouw bedrijf

Iedere MKB-onderneming is anders. De prijs en de diensten van het MKB-abonnement zijn daarom afhankelijk van jouw onderneming en persoonlijke wensen.

Ondersteunende werkzaamheden worden afgestemd op jouw specifieke behoeftes.


Bij alle abonnementen sturen wij jaarlijks een persoonlijke check waardoor wij kunnen inspelen op je behoeftes en wensen en op veranderingen in jouw financiële situatie

 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie