Pakketverzekering

Pakketverzekering

Je kunt jouw bedrijfsverzekeringen onderbrengen in één pakket en daarmee profiteren van een korting op de premie. Het pakket kan bovendien zorgvuldig op jouw wensen en verzekeringsbehoefte worden afgestemd.

Voordeliger

Met een pakketverzekering breng je je bedrijfsverzekeringen onder in één pakket. Dat scheelt in de polis- en administratiekosten. Daarnaast kun je profiteren van kortingen op je verzekeringen.

Op maat verzekerd

Met het oog op je risico’s en je kosten, is het belangrijk om op maat verzekerd te zijn. Want als je bepaalde risico’s onbedoeld niet goed hebt afgedekt, ben je onderverzekerd. Heb je bepaalde risico’s op verschillende polissen verzekerd, dan ben je oververzekerd en betaal je te veel premie. Als je kiest voor een pakketverzekering worden de dekkingen van de verschillende verzekeringen zorgvuldig op elkaar afgestemd. Je komt dan niet voor verrassingen te staan en betaalt nooit te veel aan premies.

Toegesneden op jouw beroepsgroep

Veel verzekeraars bieden pakketten aan voor specifieke beroepsgroepen, zoals een pakket voor ondernemers in de thuiszorg, de bouw of de uiterlijke verzorging. Ik zoek voor je uit bij welke aanbieder je het beste uit bent, zowel voor de dekking als voor de premie.

De premie

De premie van de pakketverzekering hangt onder meer af van de verzekeringen die je heeft gekozen, de dekkingen en van de vraag hoeveel verzekeringen er in het pakket zitten.