Jezelf, partner en thuis

Je financiële situatie privé goed op orde hebben, geeft rust en ruimte om je leven te leven. Ook als je ziek wordt of straks na je pensioen. Hoe krijg én houd jij deze zaken op orde? Niet iedereen duikt even graag in de papieren om het te regelen. Je besteedt jouw vrije tijd waarschijnlijk liever aan jouw gezin, de sportschool of een avondje uit. Je kunt jouw financiële zaken met een gerust hart aan ons over laten.

Welke wensen heb je?

Het uitzoekwerk doen wij graag voor je. Net als het opstellen van een goed onderbouwd financieel plan, voor na je pensioen bijvoorbeeld. Want misschien droom je al jaren van een tweede huis of die mooie reis. En wie weet lukt het om eerder te stoppen met werken.

Stel jezelf eens de volgende vragen:

 • Heb ik voldoende inkomen zodra ik stop met werken?
 • Is eerder stoppen met werken (nog steeds) mogelijk?
 • Hoe laat ik mijn gezin financieel achter na eventueel overlijden?
 • Hoe kan ik vermogen opbouwen om de studie van de kinderen te betalen?
 • Wat zijn de financiële gevolgen van een scheiding?
 • Ik heb een lijfrentekapitaal, hoe benut ik deze fiscaal het meest maximaal?
 • Is extra aflossen op de hypotheek verstandig?
 • Wat zijn de gevolgen voor mijn inkomen als ik arbeidsongeschikt raak?

Antwoord op deze vragen, geeft financiële rust. Kom je er niet uit? Laat ons je helpen.

Geen kopzorgen om geld

Het is geen leuke, maar dus wél een belangrijke taak om financiële onzekerheden rondom een vroegtijdig overlijden van jou of je partner weg te nemen. Het leven kan nu eenmaal anders lopen. Net als bij arbeidsongeschiktheid, dan kun je sterk in inkomen terugvallen. Ook hier kun je gelukkig voorzieningen voor treffen en het eventuele gat opvangen met een verzekering.

Wat betekent financiële rust?

Als je privé financiële rust hebt, weet je precies hoe je ervoor staat en wat je (niet) moet doen om lekker te kunnen blijven leven. Dus ook als je met pensioen gaat, arbeidsongeschikt raakt of zou komen te overlijden. Het laatste hopen wij natuurlijk niet, maar het geeft ongetwijfeld rust als jouw nabestaanden goed verzorgd achter blijven. Wij ontzorgen jou hierin.

Passende én realistische oplossingen

Jouw wensen zijn leidend, onze oplossingen maatwerk. Hier blijft het niet bij. Periodiek houden we vinger aan de pols, spreken we veranderingen in jouw leven met je door en houden we je op de hoogte van ontwikkelingen die invloed hebben op jouw financiële situatie. Zodat jij of jouw dierbaren niet onnodig voor vervelende verrassingen komen te staan. En jij jouw leven kunt blijven leven, met financiële rust.

Wat kun je nu zelf doen?

Wil je alvast aan de slag? Zet dan je wensen op papier:

 • Tot welke leeftijd wil ik werken?
 • Hoe lang wil ik in de huidige woning blijven wonen?
 • Wil ik op dezelfde manier blijven leven?
 • Zet je huidige uitgaven op een rij. 
 • Heb ik meer of minder geld nodig?
 • Wat zijn mijn financiële of fiscale vragen?

Wat kost zo’n foto?

De financiële foto kost eenmalig € 375,- of €18,75 gedurende 20 maanden. Een bestaande klant krijgt € 50,- korting. Met de financiële foto krijg je inzicht en tips voor eventuele, nog te treffen voorzieningen. En aangezien jouw persoonlijke omstandigheden zullen veranderen in de toekomst, wat natuurlijk weer impact heeft op jouw financiële situatie, kun je additioneel kiezen voor een Heidinga Ontzorgt serviceabonnement. 

Wat krijg ik voor een Heidinga Ontzorgt Serviceabonnement?

Met het afsluiten van het Heidinga Ontzorgt Serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. De kosten zijn € 11,50 per maand inclusief het beheer van hypotheek en financiële producten. De financiële foto van nu is meestal anders dan over een tijdje. Jaarlijks checken wij daarom of er veranderingen zijn in je persoonlijke (financiële) situatie, bij fundamentele wijzigingen stellen wij vervolgens gericht aanpassingen voor. Eens per drie jaar maken we samen een nieuwe foto. Mogelijk moeten jouw pensioen, arbeidsongeschiktheidsverzekering of overlijdensrisicoverzekering op termijn duurzaam gewijzigd worden.

Het voorkomt dat doelen niet gehaald worden of risico’s overzien.


Wij helpen jou graag met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn onz expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij ons terecht. Wij geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al jouw financiële vragen. 

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie