Ondernemer

Als ondernemer houd je dagelijks een hoop borden in de lucht. Je wilt dat jouw onderneming groeit, tegelijkertijd is financiële zekerheid voor jezelf en jouw gezin belangrijk. Inzicht en vertrouwen hebben in jouw situatie geeft rust.
Heb jij inzicht en voldoende geregeld om die zekerheid te creëren?

Aandacht voor de toekomst

Voor jouw eigen onderneming weet je ongetwijfeld als geen ander hoe jij jouw producten of diensten in de markt moet zetten. Je wilt omzet draaien en daarbij een onderneming neerzetten die toekomstbestendig is. Denk je daarbij ook aan je eigen toekomst? De inkomsten van de onderneming dienen winstgevend te zijn, tegelijkertijd wil je voldoende vermogen opbouwen voor jouw financiële rust. Een pensioenkapitaal moet je oudedag veiligstellen en als je arbeidsongeschikt raakt, wil je er in inkomen niet op achteruit gaan. En wat als je komt te overlijden? Met een overlijdensrisicoverzekering zijn jouw dierbaren financieel beschermd.

Maak jouw financiële foto

Met de uitkomst van de foto heb je jouw financiële rapport in handen, inclusief de kansen en de bedreigingen. Hiermee zet je concreet stappen naar financiële rust. Hoe?

Stap 1:
Inzicht in de huidige en toekomstige inkomsten.
Stap 2:
De invloed van veranderingen op het gezinsinkomen.
 
Denk bijvoorbeeld aan:
 
  • Pensioen
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Eerder stoppen met werken
  • Overlijden
Stap 3:
Voorstel met oplossingsrichtingen.

Wat kost een financiële foto?

Voor inzicht in de huidige en toekomstige, eventuele veranderende financiële situatie van jouw gezin, betaal je een vast tarief van € 395,- of € 19,75 gedurende 20 maanden. Een bestaande klant krijgt € 50,00 korting. Je krijgt dan een gesprek van ongeveer 2 uur met inzicht en ruimte voor al je vragen en duidelijk te lezen financieel rapport. Afhankelijk van de uitkomsten van het rapport, worden vervolgafspraken gemaakt. Hiervoor worden aanvullende tarieven in rekening gebracht. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Uitkering lijfrente - € 195,00
  • Opbouw lijfrente - € 195,00
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering - € 395,00
  • Overlijdensrisicoverzekering - € 195,00
  • Aanvullende werkzaamheden - € 125,00 per uur

Vraag naar het Heidinga Ontzorg abonnement

Met het afsluiten van een Heidinga Ontzorgt abonnement ben je als ondernemer ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Deze dienst kost €22,50 en met AOV €42,50 per maand. De financiële foto van nu is mogelijk anders dan de foto over drie jaar. Jaarlijks gaan we daarom met jou in gesprek over eventuele aanpassingen. En mogelijk moeten jouw pensioen, arbeidsongeschiktheidsverzekering of overlijdensrisicoverzekering op termijn duurzaam gewijzigd worden. Daarom maken we eens per drie jaar een financiële foto. Het voorkomt dat doelen niet gehaald worden of risico’s overzien.

Wij helpen jou graag met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn onz expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij ons terecht. Wij geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al jouw financiële vragen. 

Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie